Valencia

la Ciudad de las Artes y las Ciencias

De Stad van Kunsten en Wetenschappen in València is een spectaculaire en imposante ruimte ontworpen door de architect Santiago Calatrava. Dit centrum voor vrije tijd en cultuur, met zijn avant-gardistische architectuur, ligt stevig in de 21e eeuw. In de Hemisfèric zijn de allernieuwste Imax-films te zien; er is ook een planetarium en een innovatieve lasershow. Het Science Museum is gevestigd in een spectaculair gebouw en biedt tentoonstellingen waar aanraken is toegestaan ​​en waar bezoekers allerlei fascinerende hands-on experimenten kunnen uitvoeren. Het Oceanogràfic reproduceert alle ecosystemen op aarde, met een verbazingwekkende diversiteit aan flora en fauna. Het Palau de les Arts, met zijn spectaculaire ovale vormgeving, is de plek om de beste opera’s, concerten en toneelvoorstellingen te zien. Ten slotte, de Agora. Dit gebouw is ontworpen als een multifunctionele, veelzijdige ruimte, geschikt voor verschillende soorten evenementen.

Bezoek Link: De Stad van de Kunsten en Wetenschappen een waar feest voor het oog.

© ℗ Copyright 2009 – 2020 Frans Schmitz – fransschmitz.nl – all rights reserved

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.