Riva

Voor mij persoonlijk is de Riva de Rolls Royce onder de yachten. Het indrukwekkende design, de ongekende kwaliteit in de afwerking, kort om een yacht met een bijzondere uitstraling. Als je een Riva koopt (als je hem al kunt betalen) dan heb je wat.

Een Riva is meestal alleen weggelegd voor de zeer fortuinlijken onder ons, edelen en olie sheikhs..  Voor een tweede hands Riva Rivale uit 2008 betaal je nog snel een slordige 600.000 Eureo. Gedurende de tijd dat ik op Mallorca woonde, had ik het genoegen om enkele van deze bijzondere yachten te mogen fotograferen. Op deze pagina is daar het resultaat van te zien.

© ℗ Copyright 2007 – 2020 Frans Schmitz – fransschmitz.nl – all rights reserved

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.