Blog

Op deze pagina vind je de dingen die mij bewegen, die me motiveren en die me bezighouden. Het is persoonlijk wat ik hier deel en wat iemand er mee wil doen dat laat ik aan iedereen zelf over.

Een gedeelte gaat over mijn werk als fotograaf, en een ander gedeelte over mijn opvattingen en mijn leefwijze die meer en meer voortkomen uit mijn geloof als Christen. Nee, ik ga je niet overhalen om Christen te worden, dat is niet mijn doel.

Overdenkingen

Als je naar de synoniemen van het woord overdenking kijkt dan staan daar de volgende woorden bij:

beraad,
overweging,
overleg,
beschouwing,
bespiegeling,
gedachte,
overpeinzing,
meditatie,
reflectie,
bezwaar,
denken

Mijn overdenkingen komen allemaal voort uit mijn geloof. Gaandeweg in de 14 jaar dat ik naar deze kerk ga ben ik veranderd, fundamenteel en in elk aspect maar denkbaar. Het is ook niet het idee om ergens verklaringen over of voor te gaan geven; het zijn overdenkingen, persoonlijke overdenkingen. En dat is alles, meer is er niet. Mocht het zo zijn dat er nadere uitleg noodzakelijk is dan zal ik dat zeker toevoegen, voor zover dat van belang is om mijn woorden te ondersteunen. Misschien zit er iets bij voor je waar je wat aan hebt, misschien ben je al lang weg na het lezen van deze woorden, wie weet?

Je kunt commentaar geven, ik ga geen discussie aan hier, dat is hier niet de bedoeling van. Mocht jou commentaar niet van toepassing zijn dan zul je het hier nooit terug zien.

1 Korinthe 10:23

23 Alle dingen zijn mij geoorloofd, maar niet alle dingen zijn nuttig. Alle dingen zijn mij geoorloofd, maar niet alle dingen bouwen op.

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening en moet daarom dus ook leven met de consequenties van dat wat hij/zij besluit te doen.
Translate »